Slide 1Slide 2

Het geheim van Slapen op vijf zit ‘m in de plek
Je komt aanrijden op de landweg en slaat bij nummer 5 het pad in. Daar achter de woonboerderij ligt Slapen op vijf verscholen. Een knus huis geschikt voor 2 personen, helemaal voor jezelf! Op dat moment begint je vakantiegevoel.

De voormalige boerenschuur is met liefde opgeknapt om je welkom te heten. Door de sfeervolle inrichting, leuke details en unieke blik naar buiten voelt het als thuis komen. Een ding is zeker. Alles is aanwezig. Zo is er een compleet ingerichte keuken met servies, waterkoker, koelkast, magnetron en een Nespresso-apparaat voor een geurende kop koffie. Handdoeken en theedoeken kun je thuis laten en zijn aanwezig. Ook is er een tv en wifi in het huisje.

De frisse buitenlucht maakt moe
In de slaapkamer wacht dan ook een heerlijk tweepersoons bed. Slapen doe je in een tweepersoonsbed en de aangrenzende badkamer heeft een inloopdouche en een aparte wastafel. Ook in de badkamer zijn handdoeken aanwezig.

En ’s ochtends… dan maken de vogels je wakker. Als dat geen goed begin van de dag is.

Sfeervol terras

Via de openslaande deuren loop je zo het terras op met magnifiek uitzicht over de akkers. Je waant je stiekem een beetje in Frankrijk. Je zit er heerlijk privé en het is de ideale plek om de dag te beginnen en plannen te maken voor de dag die voor je ligt. Door de fruitbomen zit je lekker beschut en in de oogsttijd pluk je zo een appeltje van de boom. Meer heb je niet nodig, toch?

Geniet van het buitenleven
Reserveren